WWW-palvelut

[In English]

IT-Copperin yrittäjällä Liisa Kuparisella on yli kymmenen vuoden kokemus www-sivujen toteuttamisesta. Olemme toteuttaneet kymmeniä www-sivustoja. Tutustu referensseihin!

Miksi valitsisit IT-Copperin?

  • Kanssamme voit sopia projektista joustavasti
  • Toteuttamiemme sivujen koodi on standardien mukaista
  • Varmistamme sivujen toimivuuden eri käyttöympäristöissä
  • Saat tarpeesi mukaan joko koko sivupaketin suunnittelusta, tekstien tuottamisesta ja valokuvauksesta toteutukseen tai vain ammattitaitoisen koodauksen.
  • Huolehdimme sivuston hakukoneoptimoinnista
  • Tarvittaessa käytettävissä on ammattilaisgraafikko sivujen ulkoasun suunnitteluun
  • Voimme toteuttaa sivut siten, että sinun on helppo itse päivittää sivut verkkoselaimen kautta
  • Halutessasi saat meiltä myös päivityspalvelun

WWW-sivut suunnittelusta toteutukseen

Teemme toimivat ja yrityksesi näköiset sivut rautaisella ammattitaidolla. Sivut rakennetaan toimiviksi myös rajoitetummat ominaisuudet hyväksyviin selain- ja käyttöympäristöihin. Asiakkaan tarpeen mukaan sivuista voidaan luoda myös asiakkaan itsensä helposti päivitettävät.

Työn hinta määräytyy aina projektikohtaisesti. Lähtökohdaksi voidaan kuitenkin todeta, että yksinkertaisimmillaan pienet sivut toteutuvat 100 € + alv 24 % hintaan. Tavanomaisen yrityssivun kohdalla, kun työhön sisältyy ulkoasun ja rakenteen suunnittelu sekä useita sisältösivuja, hinta asettuu tyypillisesti 500 - 1 500 € + alv -haarukkaan.

Verkkopalveluiden ylläpito

Liian usein kotisivujen päivittäminen unohdetaan sivujen julkaisemisen jälkeen. Toisinaan päivityksiä tarvitseekin tehdä niin harvoin, että päivittämisen opettelu olisi kohtuuttoman työlästä. Meidän kanssamme voit tehdä sopimuksen myös vain pelkästä päivityspalvelusta tai pyytää apua yksittäisiinkin ongelmiin.

Sosiaaliseen mediaan

Tänä päivänä suuret asiakasvirrat liikkuvat sosiaalisen median palveluissa. Kun haluat saada sivuillesi esimerkiksi Facebook- tai Twitter-liitännät tai pystyttää blogin, ota yhteyttä - me osaamme auttaa.


Verkkokauppa, keskustelufoorumi, tapahtumakalenteri - you name it!

Hyödynnämme avoimen lähdekoodin sovelluksia perustaessamme asiakkaillemme verkkokauppaa tai muuta lisäpalvelua. Tällöin myös kustannukset pysyvät maltillisina. Tunnemme liudan suosittelemisen arvoisia palveluita, joten kysy toki!

Hakukoneoptimointi

Paraskin sivu jää arvottomaksi, jollei se löydy hakukoneista. Osaamme hakukoneoptimoinnin niksit ja hyödynnämme niitä mielellämme myös käytännössä. Hoidetaan asia kuntoon myös sinun sivustollasi!

 


Web services

 

Why IT-Copper?

From the scratch to the ready-made service

Updates

Social media

E-shop, bulletin board, calendar - you name it!