Referenssit

WWW-sivut | Painotuotteet | Valokuvaus | Asiakkaita

Ohessa joitain työnäytteitämme. Lisätäänkö joukkoon teidän uusi tuotteenne? Osan töistä minä, IT-Copperin yrittäjä Liisa Kuparinen, olen toteuttanut jo ennen yrittäjyysaikaani.

WWW-sivut

Asumiskoti Polku
Isokyröläisen Asumiskoti Polun sivuissa haettiin lämminhenkistä otetta ja helppoa lähestyttävyyttä. Värimaailmalla pyrittiin positiivisuuteen. Kuvat ovat sivuilla tärkeässä asemassa. Sivut toteutettiin xhtml+css -yhdistelmällä. Verkossa vuodet 2006-2009.
Asumiskoti Polku
IT-Copper sai toteutettavakseen myös Asumiskoti Polun uudet sivut. Edellisten sivujen lämminhenkinen tunnelma haluttiin säilyttää ja tärkein funktio oli edelleen selkeänä esittelysivustona toimiminen. IT-Copper kävi kuvaamassa niin näiden kuin Polun aiempienkin sivujen valokuvat. Verkossa vuodesta 2009 alkaen.
Suokukko
eOppimisympäristö Suokukon teknisen jatkokehityksen ja teknisten korjausten teon IT-Copper sai työlistalleen syksyllä 2009. Työ pitää sisällään flash-, PHP-, ja HTML-työskentelyä. Itse oppimisympäristö on alkujaan muiden tahojen luoma.
Magrock
Magrock-rakennuslevyjen verkkosivun hankkeessa IT-Copperilla työskenteli kolme henkilöä; lisäkseni graafikko ja koodari. Sivulle yhdistettiin sosiaalisen median palveluita. Verkossa vuonna 2011.
Wanha Karhunmäki
Lapualaisen Wanhan Karhunmäen sivusto oli laaja esittelysivusto, jolla kuvat olivat jälleen tärkeässä roolissa. Kävin paikan päällä kuvaamassa, suunnittelin sivuston ilmeen sekä rakenteen ja hoidin luonnollisesti teknisen toteutuksen. Tein myös sivujen englanninkielisen käännöksen. Toteutin sivustolle myös html-pohjaisen verkkokaupan. Verkossa vuodet 2004-2009.
Wanha Karhunmäki
IT-Copperilta tilattiin myös Wanhan Karhunmäen sivujen ulkoasun uudistus. Ilme vaihdettiin raikkaampaan ja modernimpaan. Kuvat ovat yhä tärkeässä roolissa. Verkossa vuodet 2009-2010.
Herättäjä-Yhdistys
Herättäjä-Yhdistyksen sivujen uudistuksessa minun tehtäväni oli keskittyä tekniikkaan ja rakenteeseen, mutta myös ulkoasupohdinnassa olin mukana. Sivuista on toteutettu käytettävyystutkimus. Tekniikka pohjaa xHTML+CSS -yhdistelmään ja toteutuksessa välineinä ovat olleet ensisijaisesti Adoben tuotteet. Verkossa vuodet 2006 - 2011.
Körttikauppa
Herättäjä-Yhdistyksen verkkokauppa on toteutettu open source -ohjelmiston pohjalle. Ohjelmisto vastaa tarpeeseen kiitettävästi ja myös käyttäjät ovat ottaneet sen hyvin vastaan. Verkossa vuodesta 2006 alkaen.
Orjalaiva
Musiikki- ja teatteritapahtuma Orjalaivan sivujen ulkoasun on suunnitellut Tero Ahonen ja tekninen toteutus on sitten IT-Copperin näppäimistöltä lähtöisin. Toteutimme samalle tapahtumalle myös kaksi vuotta aiemman ja vuotta myöhemmän sivuston. Verkossa vuodet 2007-2011.
Orjalaiva
Orjalaivan vuoden 2005 sivusto. Verkossa vuodet 2005-2011.
Salmivuori Consulting
Tämän liikkeenjohdon konsultointiyrityksen sivut valmistuivat syksyllä 2005. Sivujen toteutuksessa on ollut käytössä xhtml +css +php. Verkossa vuodet 2005-2008.
Mestarin käsiin
Keväällä 2009 toteutettu xHTML:ään pohjaava hankesivusto. Verkossa vuodesta 2009 alkaen.
Koiraviikari Joona
Nämä kuvasisältöön keskittyvät lemmikkisivut olen pystyttänyt jo vuonna 2002. Myönnetään, aihe on yrittäjälle merkityksellinen; oma koira. Ulkoasu sopii hyvin tarkoitukseensa. Verkossa vuodesta 2002 alkaen.
J. Jyrä
Muusikko J. Jyrän sivu on toteutettu jo 2000-luvun alussa, mutta se palvelee edelleen hyvin. En ole suunnitellut sivuston ilmettä täysin itse, vaan tulin hommaa jatkamaan. Verkossa vuodesta 2001 alkaen.
Körttifoorumi
Avoimeen phpBB-sovellukseen pohjautuva keskustelufoorumi. Asennuksen ja konfiguroinnin jälkeen vaati työtä mm. tietoturvapäivitysten asennuksen muodossa. Vastasin myös foorumin sisällöllisestä ylläpidosta kesään 2009 asti. Verkossa vuodet 2005-2009.
Körttifoorumi
Avoimeen SMF-sovellukseen (Simple Machines Forum) pohjautuva keskustelufoorumi. Foorumi toimi aiemmin phpBB-pohjalla, mutta konvertoitiin käyttämään SMF:ää. Verkossa vuodesta 2009 alkaen.
Konginkankaan kappeliseurakunta
Konginkankaan kappeliseurakunnan sivut muodostuivat Äänekosken seurakunnan alasivuiksi seurakuntien yhdistymisen myötä. Kävin kuvaamassa seurakunnan tilat ja sivujen funktioksi jäikin kuvagalleriamainen tilojen esittely. Ulkoasu on valoisa. Verkossa vuodet 2005-2007.
Äänekosken seurakunta
Äänekosken seurakunnan sivut oli jo saatettu alkuun, kun minut pyydettiin keväällä työhön, ja tarkoituksena olikin jatkaa vanhan ulkoasupohjan mukaisesti sivujen työstämistä. Kävin Äänekoskella valokuvaamassa ja lähes kaikki sivuston kuvat ovatkin kamerastani lähtöisin. Verkossa vuodet 2003-2007.
Herättäjä-Yhdistys Keski-Suomessa
Herättäjä-Yhdistyksen Keski-Suomen aluesivusto oli etusivultaan muotoiltu yhdistyksen nuoliristi-logon mukaan. Verkossa vuodet 2005-2007.
Suolahden seurakunta
Suolahden seurakunnan sivusto oli ensimmäisiä kotisivuprojektejani, vuonna 1999. Sivut uudistin vuonna 2003, jolloin ne tulivat käsittämään myös Sumiaisten kappeliseurakunnan. Sivuston navigointi on hieman kokeileva ja pirteät kuvat ovat sivuilla selkeästi esillä. Kävin useamman kerran Suolahdessa kuvaamassa sivuja varten. Vastasin myös sivuston ylläpidosta. Verkossa vuodet 2003-2007.
Herättäjä-Yhdistyksen alueelliset sivut
Herättäjä-Yhdistyksessä toteutettiin aluesivustojen uudistus. Yhdistyksen vanhojen sivujen perusilme haluttiin säilyttää yhtenevyyden vuoksi. Vastasin osittain sivustojen ylläpidosta. Samalla pohjalla toteutin kahdeksan alueellista sivustoa. Verkossa vuodet 2007-2011.
Jyväskylän körttiopiskelijat
Jyväskylän körttiopiskelijoille tein pienen esittelysivun, jolta löytyy helposti tapahtuma- ja yhteystiedot. Sivut toteutettiin taulukkorakenteella. Sittemmin uudistin sivuston ja yhdistin sen Keski-Suomen aluesivuston alle. Verkossa vuodet 2002-2007.
Aholansaari
Nilsiän Aholansaaren sivujen teko oli kesän 2001 projekti. Sivuja laajennettiin ja ajantasaistettiin tasaisin väliajoin sen jälkeen. Muun muassa tuotteiden verkkotilausmahdollisuus ja palautelomake lisättiin jälkikäteen. Vastasin sivuston ylläpidosta. Useimmat valokuvat olivat minun kuvaamiani. Verkossa vuodet 2001-2010.
Ahis-kuvasivusto
Kuvasivusto karulla ulkoasulla, mutta siisteillä galleriakokoelmilla, jotka pohjasivat mm. Picasaan. Sivusto pystytettiin vuonna 2002 ja ryhdyin ylläpitämään sitä parisen vuotta myöhemmin. Verkossa minun ylläpitämäni vuodet 2004-2011.
IT-Copper
IT-Copperin kotisivut. Mukana on perinteisen html:n lisäksi myös flash-animaatioita. Sivut on toteutettu RVSiteBuilderia hyödyntäen. Verkossa vuodet 2009-2011.
IT-Copper
IT-Copperin aiemmat sivut toteutettiin open source -julkaisujärjestelmä Joomlan avulla. Verkossa vuodet 2008-2009.
IT-Copper
Yrityksen ensimmäiset sivut toteutettiin Dreamweaver-editorilla. Myös sivupohja oli Dreamweaverin. Verkossa vuodet 2005-2008.
Liisa Kuparinen
Yrittäjän omat kotisivut. Selkeät ja konstailemattomat. Matkalla kokenut pieniä muutoksia. Verkossa vuodesta 2006 alkaen.
Liisa Kuparinen
Yrittäjän henkilökohtaiset, kokeilevat sivut raikkaalla ilmeellä. Navigointi tapahtui neljään reunaan sijoitelluista kuvalinkeistä ja keskellä oli satunnaislausegeneraattorin vaihtamia aforismeja. Verkossa vuodet 2002-2005.
Päivät kuvina
Wordpress-julkaisujärjestelmällä toteutettu kuvablogi. Verkossa vuodet 2005-2009.

 

Painotuotteet

Asumiskoti Polku
Tämä esite on A4-kokoa, kaksipuoleinen ja taittuu kolmeen osaan. Kuvassa molemmat puolet.
Opiskelijatyön esite
Tässä järjestön opiskelijatoiminnan esitteessä olin mukana toisena tekijänä. Myös tämä esite on A4-kokoa, kaksipuoleinen ja kolmeen osaan taitettava.
Käyntikortit
Yrittäjän omat käyntikortit, vuoden 2005 versio. Käyntikortteja painettiin useaa eri väriä.
Käyntikortit
Yrittäjän omat käyntikortit, vuoden 2007 versio.
Käyntikortit
Käyntikortit, 2-puoleisia
paitagrafiikka
Urheiluseuralle suunniteltu paitagrafiikka

 

Valokuvaus

Yrittäjä Liisa Kuparisen valokuvia on julkaistu kymmeniä eri medioissa; mm. aikakauslehdissä, sanomalehdissä, kirjojen kuvituksena, seinäkalentereissa, esitteissä ja postikorteissa. Satoja Liisan kuvia on käytössä myös IT-Copperin toteuttamilla www-sivuilla.

Asiakkaitamme

Muutamia IT-Copperin asiakkaita vuosien varrelta:

Ympäristökonsultointi EcoChange Oy
Lähi- ja luomuruokaosuuskunta Mukulaari
Amusantti Oy
Redesan Oy
Jyvässeudun omakotiyhdistys
Karhunmäkisäätiö
Aholansaarisäätiö
Herättäjä-Yhdistys
Hansatio Oy / Fine Team Oy
Lasten ja nuorten Asumiskoti Polku Oy
Terapiapalvelu Metsäpolku Oy
Salmivuori Consulting Oy
Muusikko J. Jyrä
Muusikko Mika Nuorva
Äänekosken seurakunta
Suolahden seurakunta
Lapuan tuomiokirkkoseurakunta
Konginkankaan kappeliseurakunta
Mestarin käsiin ry
Punkalaitumen Kunto ry
Aprica
AT-suunnittelu
Lisäksi yksityishenkilöitä